Menu
üres a kosarad
Belépés
hu
  • English
  • Română
Profinails Platina Glimmer LED/UV lakkzselé 6g P-01

Profinails Platina Glimmer LED/UV lakkzselé 6g P-01

11047

Páratlan csillogás a Profinails Platina Glimmer kollekcióval. Kiváló minőségű, szikrázó ragyogást kölcsönző, csillámos, 3 lépéses UV és LED lámpában kötő lakkzselé. A Platina széria 20 lenyűgöző árnyalatot rejt magában. Sűrűn tartalmaz szín és glitter pigmenteket, így akár már egy rétegben is fed. Használható önmagában színként, és dekor lakkzseléként is. A színek P1-P12-ig azonos méretű ezüstös glitter darabokat tartalmaznak, minimális multicolor glitter pigmentekkel. Nagyobb hangsúlyt kap a platinás szín azonos ragyogás. P13-20-ig a platinás szín azonos ragyogásban megjelennek a kicsi glitter darabokon kívül a nagyobb multicolor glitter darabok, így a széria utolsó 7 színe még intenzívebb színjátszó csillogást ad.

Használati útmutató:
A jól előkészített, manikűrözött, és zsírtalanított körmére fessen fel egy réteg Base&Top vagy Rubber Base alapozó réteget. Lámpázás után fixálás nélkül fessen fel rá két réteg Platina Glimmer lakkzselét. Fixálás nélkül rétegenként köttesse UV/LED lámpában. Végül vigyen fel egy réteg Base&Top (fixálást igényel) vagy Easy Top réteget és lámpázza. Ha Base&Top-ot vitt fel zárásként, a kötési idő leteltével fixálja a körmöket lakkzselé fixálóval. A festék pigment tartamától, és az UV lámpa teljesítményétől függően a kötési idő rétegenként 2-3 perc, LED lámpában 0,5-1 perc.

PRO TIPP: fedés mellett dekorálásra is alkalmas. A glitter és platina pigmentekkel sűrűn telített, ezért látványos megjelenést kölcsönöz akkor is, ha nem a teljes köröm felületre van felkenve. (pl. ívek, csíkok, francia manikűr mosoly vonala). Dekorálás esetén ajánlott 00-ás vagy vékony 7mm-es díszítő ecset használata.

1826 Ft / db
Egységár: 304.33 Ft / g
Raktáron.

X
Új LED/UV hybrid építő zselé