Menu
üres a kosarad
Belépés

Felelősség korlátozása

A www.profinails.hu és www.profinails.eu on-line áruházban történő vásárlás esetén a vásárló felelőssége, hogy ismerje és elfogadja az internet nyújtotta lehetőségeket és korlátokat, az adatok küldési és fogadási szabályait és veszélyeit, a használt hálózat technikai teljesítményét és a rendszerben felmerülő hibák lehetőségét.

A www.profinails.hu és www.profinails.eu on-line áruház az alábbi pontokban felsorolt, vagy bármilyen más okból is bekövetkező hibákért nem vállal felelősséget:

 

- Az internet-hálózaton keresztül küldött és/vagy fogadott bármilyen információ, illetve adat illetéktelen kezekbe jutása.

- Az internetes hálózatban bekövetkező bármilyen működési, program, és technikai hiba, és ezek következményei. Bármilyen olyan felmerülő hiba, ami akadályozza az  internet és/vagy a weboldal rendeltetésszerű használatát, a vásárlást, az információ áramlását, vagy bármilyen más műszaki jellegű meghibásodást okoz.

- Bármely eszközben a kommunikációs vonalakon történő meghibásodás.

- Bármely- akár papír alapú, vagy elektronikus formában küldött- levél elvesztése.

- Bármilyen adat és/vagy információ sérülése, elvesztése.

- Bármelyik fél által használt szoftver nem megfelelő működése.

 

A felhasználó felelőssége a veszélyek felmérése, és a megfelelő lépések megtétele, annak érdekében, hogy az általa használt számítógépen tárolt adatokat megfelelően védje az illetéktelen behatolóktól. A felhasználót terheli a felelősség a on-line áruházhoz való kapcsolódásáért és az ott történő tevékenységért.