Menu
üres a kosarad
Belépés
hu
 • English
 • Română

Kuponrendszer

Ötcsillagos lehetőségek, hogy Mindenkinek megérje!

Szeretnél valami igazán jövedelmezőnek a részese lenni?
Mit szólnál, ha normál vásárlóként személyre szabott kedvezményeket kapnál?
Regisztrálj weboldalunkon normál vásárlóként, és Mi valóra váltjuk kívánságaidat!

Miért éri meg Nálunk vásárolni?

Első vásárlási hírlevél ajándék kupon

Új belépő felhasználóként egyszeri $1500 Ft$ értékű ajándék kupont adunk, mely a regisztrációtól számított 1 hónapon belül webáruházunkban az első vásárlásnál használható fel. Legalább 6000 Ft értékű rendelés, valamint a hírlevélküldés elfogadása szükséges a beváltáshoz.

Minden vásárlásod után megajándékozunk egy minimum 5% értékű kuponnal, amit a következő vásárlásaidnál tudsz érvényesíteni, a vásárlási érték 30%-áig. (A kuponod 2 hónapig érvényes, utána töröljük!)

Szeretnél még több kupont kapni?
Eláruljuk, azért is érdemes webshopunkban vásárolni, mert a vásárlások után most pontokat írunk jóvá, melyek természetesen további kedvezményekre jogosítanak fel. Lényeg, hogy minden elköltött 1000 Ft után kapsz 1 pontot!

…innentől lesz csak igazán izgalmas a történet!

Amikor az aktuális rendelésed készíted a weboldalunkon, a rendszer mindig összeadja az aktuális töredék hónap, és az előző 12 egész hónap összegyűjtött pontjait, melyek egy minősítési rendszer alapját képezik, ahol „határ a csillagos ég”! 

Hogy miért emlegetjük ennyire a csillagokat?
Összegyűjtött pontjaid alapján normál vásárlóként (szakmai, és viszonteladó partnereinkre ez a kuponrendszer nem vonatkozik) rendszerünk különböző fokozatainak egyikébe sorol, mely az alábbi lehetőségeket tartalmazza:

 1. Bronz csillag✷
  Normál vásárlóként már az első vásárlásodtól jár az 5%-os kupon! (0-49 pontig)
 2. Ezüst csillag✷✷
  Normál vásárlóként 50 ponttól további 3%-ot, azaz összesen 8% értékű kupont adunk! Ennek a szintnek az eléréséhez és fenntartásához a rendelés töredék hónapjában gyűjtött pontok és az előző 12 egész hónapban gyűjtött pontok összege el kell, hogy érje az 50 pontot, ami ~ 50000 Ft éves forgalmat jelent.
 3. Arany csillag✷✷✷
  Normál vásárlóként 100 pont elérése esetén kerülhetsz erre a szintre. Itt 5 + 6%, tehát már 11%-os levásárolható kuponnal ajándékozunk meg! Ezen a szinten akkor tudsz maradni, ha a rendelés töredék  hónapjában gyűjtött pontok és az előző 12 egész hónapban gyűjtött pontok összege eléri a 100 pontot, ami ~ 100000 Ft éves forgalmat jelent.
 4. Gyémánt csillag✷✷✷✷
  Normál vásárlóként 200 pont elérése esetén kerülhetsz erre a szintre. Itt 5 + 9%, tehát már 14%-os levásárolható kuponnal ajándékozunk meg! Ezen a szinten akkor tudsz maradni, ha a rendelés töredék  hónapjában gyűjtött pontok és az előző 12 egész hónapban gyűjtött pontok összege eléri a 200 pontot, ami ~ 200000 Ft éves forgalmat jelent.
 5. GYÉMÁNT ELIT✷✷✷✷✷
  Normál vásárlóként 300 pont elérése esetén kerülhetsz erre a szintre. Itt 5 + 12%, tehát már 17%-os levásárolható kuponnal ajándékozunk meg! Ezen a szinten akkor tudsz maradni, ha a rendelés töredék  hónapjában gyűjtött pontok és az előző 12 egész hónapban gyűjtött pontok összege eléri a 300 pontot, ami ~ 300000 Ft éves forgalmat jelent.
   

Szakmai, és viszonteladó partnereinkre ez a kuponrendszer nem vonatkozik!

Figyelem minden kupon 2 hónapig érvényes, utána töröljük! 
/A lejárat előtt időben értesítünk e-mailben./

Ezzel még mindig nincs vége!
Ha már ötször vásároltál nálunk, a szintedtől függetlenül VIP taggá válsz, és csak a VIP tagok számára elérhető időszakos promóciós extra kedvezménnyel vásárolhatsz.

Nálunk azért is megéri VIP tagnak lenni, mert időről-időre sorsolásokat indítunk, ahol wellness hétvégét nyerhetsz!!! A sorsolás időpontjairól mindig időben értesítünk!

Nincs más dolgod, mint regisztrálni és résen lenni, hogy semmilyen kedvezményről ne maradj le!

X
promó